DevTips.NET

Nieuwe Barracuda Firewall vrijgegeven

vrijdag 25 juli 2014

Nieuwe Barracuda Firewall vrijgegeven

25-07-2014 14:54 | Door externe partij | Lees meer over het bedrijf: Barracuda Networks | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Barracuda Networks introduceert een nieuwe versie van de Barracuda Web Application Firewall.

Versie 7.9. breidt de ondersteuning voor Microsoft Azure uit met geautomatiseerde provisioning- en configuratieprocessen, zodat klanten kunnen profiteren van het dynamische en flexibele karakter van de cloud.

De Barracuda Web Application Firewall voor Microsoft Azure is volgens Barracuda Networks de eerste geïntegreerde, volledig schaalbare beveiligingsoplossing die via Microsoft Azure beschikbaar is. Met vooraf gedefinieerde templates voor het beveiligen van internetapplicaties en oplossingen die onderdeel uitmaken van pakketoplossingen, zoals Microsoft Sharepoint, kunnen organisaties profiteren van integrale applicatiebeveiliging zonder de noodzaak om complexe technologie aan te leren, configureren en beheren. De Barracuda Web Application Firewall is volledig geïntegreerd met Microsoft Azure en dynamisch schaalbaar, zodat aan alle eisen ten aanzien van applicatieprestaties en op het gebied van workloads kan worden voldaan.

Barracuda Web Application Firewall versie 7.9 biedt een reeks van functies die toegankelijk zijn via de Restful api-interface. Deze nieuwe mogelijkheden helpen klanten om de configuratie en provisioning verder te automatiseren. Klanten kunnen voor deze automatiseringprocessen een beroep doen op tools als Systems Center en Powershell. Naast verbeterde ondersteuning voor publieke clouds biedt versie 7.9 geoptimaliseerde rapportage en kennisgevingen, aanvullende applicatiebeveiliging en een nieuwe template-infrastructuur.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips