DevTips.NET

Justitie kiest Fujitsu, Insight en SoftwareOne

donderdag 31 juli 2014

Eerder was al bekend dat V&J Comparex en Protinus had aangesteld voor het grootste perceel binnen het contract: de levering van en dienstverlening op standaardprogrammatuur en open source software.

Dit contract vertegenwoordigt een jaarlijkse waarde van ongeveer dertien miljoen euro. Fujitsu en SoftwareOne halen via hun contracten jaarlijks ongeveer zes miljoen euro binnen, Insight met zijn contract vijf miljoen euro.

Alle contracten binnen de totaalklus worden aangegaan voor een periode van twee jaar met maximale verlengingen tot 24 maanden. Waar Comparex en Protinus telkens in minicompetities moeten strijden om wie de klus krijgt, geldt dit voor Fujitsu, Insight en SoftwareOne in veel mindere mate. Alleen bij specifieke functionele vernieuwingen, zoals bij open source, kunnen minicompetities over de vier percelen heen plaatshebben.

Binnen het totale softwarecontract vallen onder andere licenties, levering van onderhoud en support inclusief updates, upgrades en patches, de levering van abonnementen bij onder andere SaaS-, PaaS- en mobiele toepassingen, het leveren van support als onsite helpdeskondersteuning, de registratie van gebruiksrechten en de beschikbaarheid van een eenduidig inkoopkanaal voor bulkbestellingen.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips