DevTips.NET

Veeam geeft MP v7 for System Center vrij

donderdag 31 juli 2014

Veeam geeft MP v7 for System Center vrij

31-07-2014 13:03 | Door externe partij | Lees meer over het bedrijf: Veeam | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Veeam Management Pack (MP) v7 for System Center biedt ondersteuning voor Microsoft Hyper-V en creëert ‘app-to-metal’-inzicht binnen Microsoft System Center voor zowel Hyper-V als VMware vSphere layers.

Hierdoor kan proactief gemonitord worden en kunnen mogelijke problemen gesignaleerd worden voordat deze van invloed zijn op de productieomgeving.

Veeam Management Pack (MP) v7 breidt de functionaliteiten van System Center Operations Manager uit om volledig inzicht te bieden in virtuele en fysieke infrastructuren en hun afhankelijkheden. It-beheerders kunnen gebruikmaken van tools voor monitoring, analyse en planning om problemen snel op te lossen, weloverwogen beslissingen te nemen en tegemoet te komen aan de eisen van het moderne bedrijfsleven als het gaat om beschikbaarheid.

Hyper-V-beheerders krijgen met Veeam MP v7 gedetailleerd en real-time inzicht in hun it-omgeving. Veeam Task Manager for Hyper-V toont real-time wat het verbruik is van het cpu-geheugen van de host en de daarbij behorende VM’s. Capaciteitsplanning voor hybride cloud vermindert de benodigde tijd en het giswerk dat gepaard gaat met het plannen van hybride cloud-omgevingen. Veeam MP analyseert de on-premises virtuele workloads en raadt de juiste bronnen aan van Microsoft Azure of VMware vCloud Hybrid Service, zodat de it-afdeling op een efficiënte manier een plan en budget voor een hybride cloud-strategie kan ontwikkelen.

vSphere host security profile reporting biedt de it-afdeling inzicht in de security-instellingen van vSphere voor firewalls en services, zoals veranderingen die zijn aangebracht, wanneer en door wie de instelling zijn aangepast en andere belangrijke informatie die nodig is om de security-configuratie te volgen. De verbeterde automatisering van Veeam MP-implementatie vermindert de tijd en inspanning die nodig is voor het implementeren van Veeam MP om de grootste VMware-omgevingen te ondersteunen door automatische implementatie van collectiecomponenten.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips