DevTips.NET

Nieuwe cloudbeheermogelijkheden in Simpana

dinsdag 26 augustus 2014

Nieuwe cloudbeheermogelijkheden in Simpana

26-08-2014 13:55 | Door externe partij | Lees meer over het bedrijf: CommVault | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

De nieuwe-generatie Simpana-oplossingen van Commvault versnellen de adoptie van de cloud en modernisering van het datacenter.

De oplossingen ondersteunen mobiele productiviteit en betere selfservice-toegang. Ze helpen klanten kosten te verlagen en risico’s te verminderen met uitgebreid data- en informatiebeheer voor toonaangevende cloud-, hypervisor en storageplatforms. Commvault heeft ook mogelijkheden toegevoegd voor Amazon Web Services en Microsoft Azure.

Simpana for VM Backup, Recovery & Cloud Management stelt beheerders van virtual machines (vm’s) en eindgebruikers in staat gevirtualiseerde en cloudinfrastructuren te bouwen, beschermen en optimaliseren. In tegenstelling tot traditionele oplossingen die alleen vm’s back-uppen, maakt Simpana-software het voor applicatiebeheerders en -gebruikers mogelijk hun eigen vm's te beheren, back-uppen, recoveren, uitfaseren en archiveren via één enkele interface voor alle platforms. Dit geldt dus ook voor Amazon Web Services, Microsoft Azure, Hyper-V en VMware en Citrix XenServer. In tegenstelling tot concurrerende oplossingen, omvat de Simpana VM-oplossing metrics-reporting, global deduplicatie en gededupliceerde replicatie, instant-vm-recovery en één jaar onderhoud.

Simpana IntelliSnap Recovery vereenvoudigt en optimaliseert applicatie-consistente hardware-snapshots, back-up en recovery. Zo zijn data-assets volledig beschikbaar, ook als de omvang en complexiteit toenemen. Klanten beheren automatisch hardware-gebaseerde snapshots voor fysieke en gevirtualiseerde applicatie-infrastructuren.

Simpana for Endpoint Data Protection helpt data van mobiele werknemers te beschermen en zorgt voor het efficiënt back-uppen van devices en voor veilige toegang en selfservice-zoekmogelijkheden. Nieuwe features voor het veilig delen van bestanden en mappen, preventie van dataverlies en veilig uploaden van devicedata, waardoor deze uit te wisselen is. Oplossingen voor endpoint-back-up, delen van bestanden en zoeken zijn gelicenseerd per eindgebruiker.

Simpana for Email Archive verbetert productiviteit, vermindert compliance-risico’s en integreert selfservice-toegang, eenvoudigere eDiscovery en automatisch voldoen aan de wettelijke bewaartijd, en kosteneffectieve, langetermijn-retentie.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips