DevTips.NET

Delaware Consulting lijft Opendocs in

dinsdag 16 september 2014

Opendocs bouwde de voorbije jaren een marktpositie op als implementatiepartner in informatiemanagementprojecten. Naast kennis van het Opentext-productportfolio kan het bedrijf uit ’s-Hertogenbosch referenties van Sharepoint- en K2-implementaties voorleggen. Met de overname haalt Delaware Consulting in Nederland een aantal extra experts op het gebied van informatiemanagement binnen.

Versterking op dit vlak is ook een doel van het groeiplan waarmee medio 2012 werd gestart.

Delaware Consulting Nederland richt zich op it-diensten rond SAP, Microsoft en Open Text en opereert in Nederland vanuit vestigingen in Eindhoven en Den Bosch (in de buurt van het SAP-hoofdkantoor in Nederland). Medio 2010 breidde Delaware Consulting zijn Nederlandse managementteam uit met Roel Winter en Jan-Bernard Blaas, beiden afkomstig van het Nederlandse managementteam van SAP-dienstverlener Itelligence.  

Met de uitbreiding van het directieteam wilde de Belgische ict-dienstverlener zijn groeiplannen in Nederland versneld realiseren. Binnen een paar jaar moet de Nederlandse afdeling zijn uitgegroeid van een club met 25 consultants tot een ploeg van zo'n 75 man die met name op de SAP- en Open Text-platforms een onderscheidende rol in de markt spelen. Met de overname van Opendocs is er een nieuwe stap gezet om dat doel te bereiken.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips