DevTips.NET

Microsoft Azure plat door performance-update

vrijdag 21 november 2014

Microsoft Azure plat door performance-update

21-11-2014 11:25 | Door Pim van der Beek | Lees meer over het bedrijf: Microsoft | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Windows Azure

Een update die de prestaties van verschillende diensten op het Microsoft Azure-platform moest verbeteren, heeft er juist voor gezorgd dat de diensten uitvielen of trager werden.

Dat concludeert Microsoft nadat het woensdag elf uur lang kampte met storingen op het Azure-platform.

Gebruikers klaagden over vertraging in de dienstverlening voor storage, virtuele machines, Visual Studio Online, websites, zoekmachines en andere diensten van de softwaregigant.

Microsoft benadrukt dat bij eerdere tests van de updates onder kleine gebruikersgroepen zich geen incidenten voordeden. 'Bij het beschikbaar stellen van de update voor een grote groep gebruikers ontstonden problemen met de koppelingen in de front-end', schrijft Jason Zander, hoofd van het Microsoft Azure-team in een blog over de storingen.
De storingen troffen klanten in Europa, de Verenigde Staten en een deel van Azië. Microsoft laat weten dat het updates voor Azure voortaan in kleinere stappen gaat uitvoeren. De leverancier belooft recovery-procedures te verbeteren om de duur van onverhoopte storingen te verkorten.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips