DevTips.NET

Gratis Ipwitch-tools voor Microsoft-beheer

donderdag 27 november 2014

Gratis Ipwitch-tools voor Microsoft-beheer

27-11-2014 13:06 | Door externe partij | Lees meer artikelen over: Apps | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Ipswitch breidt het aanbod van gratis tools uit met nieuwe oplossingen voor het beheer van vier van de meest populaire producten van Microsoft.

Het gaat om de volgende tools: Whatsup Active Directory Monitor, Whatsup IIS Monitor, Whatsup Exchange Monitor en Whatsup SQL Server Monitor.

De oplossingen van Ipswitch zijn hulpmiddelen voor ict-teams die de taak hebben om bedrijfskritische applicaties te beschermen. De tools zijn gebruiksvriendelijk en kunnen worden gedownload via de app-stores van Apple en Google.

Organisaties die behoefte hebben aan krachtiger beveiligingsoplossingen, kunnen een beroep doen op Ipswitch Whatsup Gold. Dit softwarepakket biedt functionaliteit voor netwerk- en serverbewaking waarmee ict-afdelingen de beschikbaarheid en prestaties van hun complexe ict-infrastructuur kunnen optimaliseren. Ipswitch Whatsup Gold biedt hen het overzicht en de informatie die zij nodig hebben om problemen met netwerken, applicaties en servers op te lossen voordat eindgebruikers daar last van krijgen.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips