DevTips.NET

Incadea neemt automotive-tak Norriq over

woensdag 17 december 2014

Het huidige productenaanbod van Incadea omvat dealermanagement, business intelligence en 'customer en vehicle relationship management'-software, gebaseerd op Microsoft Dynamics.

Volgens het bedrijf werken wereldwijd zo'n zeventigduizend gebruikers bij circa 2400 automobielbedrijven in 87 verschillende landen met de producten en ondersteunende diensten.

Naast het hoofdkantoor in München heeft Incadea, kantoren in Oostenrijk, Griekenland, Spanje, Portugal, Rusland, China, Japan, India, Taiwan, Mexico, Nieuw Zeeland en nu ook Nederland. De groep heeft daarnaast een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners. Fabrikanten, importeurs, dealers, en after sales franchiseorganisaties van ongeveer vijftig verschillende merken waaronder, Opel, BMW, Toyota, Volkswagen, Peugeot/Citroën, Ford, Scania en Mercedes-Benz, maken gebruik van de software van Incadea.

Casper Veltkamp is sinds een paar maanden benoemd tot directeur Incadea Nederland. Hij was daarvoor vanaf 2009 een aantal jaren directeur Norriq Nederland, maar werkte van 2007-2009 ook al bij Incadea. Daar was hij verantwoordelijk voor het internationale partnernetwerk. Hij is blij met een terugkeer op het oude nest. 'In die tijd moest ik veel reizen en besloot ik uiteindelijk voor een functie te kiezen waarbij ik meer tijd in Nederland kon doorbrengen.'

Hij vertelt dat Incadea op de Nederlandse markt zo'n zeventig klanten bedient en ziet de komende tijd groeikansen liggen op het vlak van cloud- en mobiele oplossingen.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips