DevTips.NET

Comsoft helpt Vitens aan Microsoft-licenties

vrijdag 30 januari 2015

De dienstverlening van Comsoft omvat onder meer het beheer van het Microsoft Enterprise Agreement en de Software Asset Management Services. Ook adviseerde de licentiespecialist het drinkwaterbedrijf over de inzet van cloudtechnologie.

Martin Schoonderbeek, contract- en servicemanager van Vitens: 'Naast advisering over de contractverlenging is ook de overige dienstverlening rond activering van softwarelicenties en informatie over uitstaande rechten bij Microsoft van groot belang.

De samenwerking bevalt ons uitstekend en wij zagen dan ook geen reden om de samenwerking niet voort te zetten.'

Khalid Hafid, corporate account executive bij Comsoft: 'De intensieve samenwerking in de afgelopen periode geeft genoeg aanknopingspunten en kansen om dit partnership tot een succes te maken. Tijdens deze periode is door beide partijen hard gewerkt aan enerzijds de contractvorming voor de Microsoft-overeenkomst en anderzijds aan de transitie om de dienstverlening voor Vitens zo goed mogelijk af te stemmen.'

Vitens is één van de grootste drinkwaterbedrijven van Nederland. Het levert drinkwater aan 5,4 miljoen mensen en bedrijven in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht en Overijssel en gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. Het bedrijf telt ongeveer 1700 medewerkers, 100 productiebedrijven en een leidingnet van 47.500 kilometer wordt jaarlijks 350 miljoen m3 water geleverd. De aandelen van Vitens zijn voor 100 procent in handen van lokale en regionale overheden.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips