DevTips.NET

Polycom en Microsoft samen verder in video

woensdag 25 maart 2015

Polycom en Microsoft samen verder in video

25-03-2015 14:28 | Door externe partij | Lees meer artikelen over: Office, VoIP | Lees meer over de bedrijven: Microsoft, Polycom | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Polycom en Microsoft breiden hun samenwerking uit met een nieuwe serie videosamenwerkingsoplossingen van Polycom, speciaal ontworpen voor Skype for Business.

De naam van deze serie is Polycom Roundtable. Het eerste toestel in deze serie is de Polycom Roundtable 100, waarmee mkb’ers en teams met Skype for Business en Microsoft Lync 2013 een rijke samenwerkingservaring beleven.

Dat is inclusief samenwerking via spraak, video en content door simpelweg in te loggen met hun Skype for Business-account. De Roundtable 100 is in een paar minuten te installeren en klaar voor gebruik. De oplossing vereist geen zakelijk domein of on-premise infrastructuur. Zo is het gebruik eenvoudig en is hulp van een it-afdeling niet nodig.

De organisaties laten ook weten dat de Polycom CX-serie van videosamenwerkingsoplossingen - waaronder het Polycom CX8000 room system, de Polycom CX5100- en de Polycom CX5500 unified conferencing-systemen - ook deel gaan uitmaken van de Polycom Roundtable-productserie. Samen zijn deze producten onderdeel van Polycoms en Microsofts inspanningen om de wereldwijd meer dan vijftig miljoen vergaderkamers in alle vormen en maten het digitale tijdperk in te loodsen, zodat samenwerking voor bedrijven van elke omvang beter wordt. Polycom VVX® business media phones worden de eerste telefoons die toekomstige cloud-spraakdiensten ondersteunen als onderdeel van Microsoft Office 365.

Polycom en Microsoft coöpereren al meer dan tien jaar om samenwerken voor hun klanten makkelijker en intuïtiever te maken. Sinds Microsoft de unified communications-markt betrad, heeft Polycom een breed spraak-, video- en contentportfolio ontwikkeld, dat integreert met en goedgekeurd is door Microsoft. De Roundtable-oplossingen zijn een toevoeging op Polycoms portfolio van meer dan veertig bestaande oplossingen die integreren met Lync en Skype for Business.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips