DevTips.NET

Good Technology en MS samen in mobility

dinsdag 14 april 2015

Good Technology en MS samen in mobility

14-04-2015 13:24 | Door externe partij | Lees meer artikelen over: Office, Apps, Tablets, iOS | Lees meer over de bedrijven: Microsoft, Good Technology | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Good Technology, specialist in mobiele beveiliging, kondigt een aantal nieuwe oplossingen aan om sneller en eenvoudiger mobiele applicaties te implementeren bij Microsoft-klanten.

Good Work is nu geïntegreerd met Microsoft Onedrive for Business voor eenvoudigere documentopslag en -toegang. De oplossing is ook beschikbaar in de cloud, on-premise en in hybride omgevingen, zodat flexibele it-oplossingen kunnen worden ingezet binnen Microsoft Exchange en Office 365-architecturen.

Good Technology heeft het Good Dynamics-platform uitgebreid en geschikt gemaakt voor het Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 besturingssysteem. Deze release maakt het mogelijk voor klanten en partners van Good Technology om mobiele applicaties te leveren, beheren en beveiligen. Dit doet de organisatie op dezelfde manier als met iOS- en Android-applicaties met behulp van de software development kit (SDK) voor Windows 8.1 en Windows Phone 8.1.

Tijdens Microsoft Convergence 2015 heeft Microsoft Dynamics CRM for Good geïntroduceerd. Deze versie van Microsofts crm-oplossing-– die door Good wordt beveiligd - is nu beschikbaar in de Good Marketplace voor gezamenlijke klanten van Good en Microsoft. De door Good beveiligde versie is ontwikkeld op het Good Dynamics Secure Mobility-platform en biedt beveiligd it-beheer, vergelijkbaar met apps. Hierdoor wordt de financiële en klantdata beveiligd binnen de mobiele app-container van Good, waardoor sales-teams Dynamics CRM veilig in kunnen zetten op zowel zakelijke als privé devices.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips