DevTips.NET

Cegeka wil Microsoft-partner Edan inlijven

maandag 20 april 2015

'Begin juni willen we deze transactie rond hebben. We beseffen dat we snel moeten schakelen in het belang van de Edan-medewerkers en de klanten', licht Cegeka-bestuursvoorzitter André Knaepen toe.

De dienstverlener start nu de ‘due diligence’-fase waarbij het in de boekhouding van Edan duikt en de voorwaarden van de overname verder onderzoekt.

De geplande overname sluit aan op de Europese ambities van Cegeka.

Het bedrijf bouwt aan een marktpositie voor erp (enterprise resource planning)-software in Franstalig België, Nederland, Oostenrijk, Italië en Roemenië. Vorig jaar nam Cegeka al Microsoft-specialist Brainforce over.

Op dit moment houdt ongeveer een kwart van de medewerkers van Cegeka zich bezig met diensten rondom bedrijfssoftware van Microsoft. Dat aandeel zal na de overname dus groeien.

Cegeka levert ook zakelijke clouddiensten, applicatiediensten, agile coaching en outsourcingdiensten Het bedrijf, opgericht in 1992 telt ruim 3300 medewerkers. De ict-dienstverlener heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Tsjechië en Slovakije. ?

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips