DevTips.NET

Travix verruilt Microsoft voor Google*

maandag 29 juni 2015

Travix is het overkoepelende bedrijf van labes als cheaptickets.nl, vliegwinkel.nl en budgetair.com. g-company zette in minder dan een maand tijd de huidige it-omgeving van Microsoft 365 office om naar Google Apps for Work.

Daarmee zijn zeven mailservers overgezet naar één cloudplatform en maken alle vijfhonderd medewerkers gebruik van Google’s zakelijke mail en agenda. Naast Google Apps for Work gebruikt de reisorganisatie ook het cloudplatform van de techgigant als hosting platform. De komende tijd worden Chrome devices uitgerold en vervangt het bedrijf nog Office door Google Docs en Drive.

Oud Microsoft Nederland directeur John Mangelaars is de ceo van Travix en heeft na een traject van een jaar worstelen met Microsoft Office besloten om Google Apps for Work in te zetten. Grootste reden voor de omschakeling is dat de organisatie onafhankelijk wilde zijn van on premises oplossingen. Door diverse overnames en fusies had het bedrijf te maken met een wir war aan lokale servers met de nieuwe oplossing kunnen zij hun systemen consolideren tot één platform.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips