DevTips.NET

Website Pioneer DJ krijgt Sitecore 8-technologie

donderdag 2 juli 2015

Samen met back-endpartner Cegeka besloot communicatiebureau These Days Y&R dat de nieuwste Sitecore 8-technologie de beste optie was. Sitecore is een internationale speler en het multichannel campaign managementsysteem biedt een gecentraliseerde oplossing voor het beheer van content, producten en middelen – allemaal op een en dezelfde plaats.

Door het open systeem met drie lagen zijn andere programma’s en back-endtoepassingen perfect in Sitecore te integreren. Daarnaast is er creatief met de front-end omgesprongen. Zo is het mogelijk om content slechts eenmaal op te slaan voor het publiceren via diverse kanalen en apparaten.

Azure, het cloudplatform van Microsoft, werd de hostingpartner. Dankzij het globale datacenternetwerk was het mogelijk een wereldwijde serverstructuur en een wereldwijd datacentrum op te zetten om stabiliteit en goede prestaties te leveren.

Vanaf het moment dat These Days Y&R de samenwerking met Sitecore aanging, zijn alle vereiste competenties verzameld: van UX-designers tot front- en back-endontwikkelaars. Zo is een toegewijd Pioneer DJ-projectteam samengesteld, dat snel en efficiënt kon werken. Bovendien is dankzij een flexibele methodologie rekening gehouden met strikte deadlines. Dit vertaalde zich onder meer in dagelijkse scrum-meetings. Deze flexibiliteit maakte het mogelijk snel beslissingen te nemen, openlijk te communiceren en problemen onmiddellijk aan te kaarten en op te lossen.

Binnen een maand na de lancering van PioneerDJ.com zijn de significante visits (bezoeken van langer dan twee minuten) met 25 procent gestegen. Bovendien groeit het aantal terugkerende bezoekers sterk. Dankzij de Sitecore 8-technologie is het mogelijk het bestaande platform te blijven verbeteren en nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips