DevTips.NET

HSO versterkt Dynamics CRM-kant met @Work

dinsdag 18 augustus 2015

Toost op de ondertekening van de overname: v.l.n.r. Jan Koedijk (directeur HSO Nederland), Henk-Jan van de Beek (partner bij @Work/directeur HSO CRM Solutions) en Peter ter Maaten (algemeen directeur HSO).

Het bedrijf @Work Management Associates is in 1998 begonnen als een interimmanagementbureau op het gebied van enterprise resource management.

Naderhand is de focus geheel komen te liggen op Microsoft Dynamics CRM-producten.

De overname is in lijn met de strategie van HSO om een totaalleverancier te zijn op het gebied van het Microsoft platform, met onder andere Microsoft Dynamics CRM, AX en Office365. @Work is Microsoft Gold Partner. Met de nieuwe combinatie zegt HSO, waar bijna vijfhonderd man werken, toe te treden tot de top drie Microsoft-partners van Dynamics CRM in Nederland. De overname is sterk ingegeven door de forse groei in de vraag naar Dynamics CRM, aldus HSO.

De branchefocus van beide organisaties sluiten goed op elkaar aan. Zowel @Work als HSO richten zich op productie-, dienstverlenende en handelsbedrijven. Enkele bekende relaties van @Work zijn DTG, Endemol, metaalproducent Walraven en heftruckleverancier MCFE.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips