DevTips.NET

Met Mac in Windows 10 via Parallels Desktop 11

dinsdag 25 augustus 2015

Met Mac in Windows 10 via Parallels Desktop 11

25-08-2015 10:03 | Door externe partij | Lees meer over het bedrijf: Parallels | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Met Parallels Desktop 11 kunnen Mac-gebruikers in Windows 10 werken en profiteren van de voordelen van Cortana, de intelligente persoonlijke assistent van Microsoft, zowel in Windows als in OS X.

Dit is de allereerste keer dat Parallels Desktop een Windows-functie beschikbaar maakt voor OS X-apps. Parallels Desktop 11 voorziet ook in experimentele ondersteuning voor OS X El Capitan.

Parallels Desktop 11 voor Mac stelt gebruikers in staat om een preview uit te voeren op Windows-machines en geneste virtualisatie te gebruiken voor zowel Windows- als Linux-gasten. De professionele editie is een nieuwe versie van de software die specifiek is ontworpen voor ontwikkelaars, ontwerpers en intensieve gebruikers, die hiermee een aantal krachtige hulpprogramma's in handen krijgen waarmee ze hun productiviteit kunnen maximaliseren. De professionele editie ondersteunt integratie met populaire hulpprogramma's voor ontwikkelaars, zoals Docker, Visual Studio (plug-in), Chef and Jenkins, Vagrant, Guest OS-debugging en netwerksimulatie.

De zakelijke editie van Parallels Desktop voor Mac, voorheen Parallels Desktop for Mac Enterprise Edition, biedt alle functies van de professionele editie en voorziet it-beheerders van de meest efficiënte manier om medewerkers op een Mac met Windows-apps te laten werken.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips