DevTips.NET

Zylab eerste eDiscovery-partner Microsoft Azure

donderdag 27 augustus 2015

Zylab is een Nederlandse bedrijf dat zich specialiseert in het voor juristen doorzoekbaar maken van grote hoeveelheden bedrijfsinformatie, ook wel eDiscovery genoemd. Volgens Jan Scholtes, chief strategy officer van Zylab, slaan bedrijven steeds meer informatie op in de cloud. ‘Hierdoor wordt het steeds belangrijker om in het geval van juridisch onderzoek, zoals eDiscovery, deze data ter plekke in de cloud te kunnen doorzoeken.’ Hij legt uit dat het migratie van grote hoeveelheden content naar en uit de cloud problemen kan opleveren voor de bandbreedte.

‘Het is daarom veel praktischer om het gehele proces in de cloud uit te voeren en slechts de uiteindelijke, kleinere dataset voor productie uit de cloud te halen.’

De producten van Zylab worden door de certificering van Microsoft ingezet als virtuele toepassing binnen Microsoft Azure. Klanten kunnen de producten op het cloudplatform installeren om hun gegevens te verwerken, analyseren en beoordelen. Een volledige eDiscovery-installatie in de Microsoft-cloud, inclusief aansluitingen met verschillende databronnen in Azure, kunnen binnen het uur worden gerealiseerd, volgens Scholtes.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips