DevTips.NET

HSO helpt Chrysal met Microsoft Dynamics AX

dinsdag 1 september 2015

De livegang van AX in Nederland en bij drie andere Europese vestigingen is de start van de nieuwe gecentraliseerde ict-aanpak om efficiëntie te vergroten en onderlinge samenwerking tussen vestigingen te verbeteren. De overige zes internationale vestigingen volgen binnen twee jaar. Het hoofdkantoor van Chrysal is gevestigd in Naarden en de organisatie heeft wereldwijd kantoren, agentschappen en technische consultants.

De tien wereldwijde vestigingen van de producent van bloemenvoeding maakten tot voor kort allemaal gebruik van verschillende standalone systemen.

Met de overgang naar Microsoft Dynamics AX en de geïntegreerde 'warehouse management system' (wms)-oplossing van Dynamics Software wil Chrysal een uniforme manier van werken invoeren en daar de voordelen van benutten. Zo kunnen voorraden in de gehele voorraadketen van verzorgingsproducten beter afgestemd worden op de verschillende internationale markten en komt er meer inzicht in de bedrijfsprocessen, is de verwachting.

Oliver Schaapherder, ict-manager bij Chrysal, licht toe: 'Naast Europa zijn we gevestigd in landen waar bloemen gekweekt en/of afgezet worden, zoals Kenia, Colombia, de Verenigde Staten en Japan. De nieuwe opzet zorgt ervoor dat alle vestigingen op een uniforme manier gaan werken, waarbij de ontwikkelde template, gebruikt bij de implementatie van het Nederlandse hoofdkantoor, als basis dient.' 

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips