DevTips.NET

Geen oplossing voor Office-probleem op El Capitan in zicht

maandag 5 oktober 2015

Microsoft heeft erkend dat Office 2016 op de nieuwste variant van OS X problemen kan veroorzaken. Wat de oorzaak is, weten Microsoft en Apple kennelijk nog niet.

De erkenning van het probleem kwam in een e-mail aan Amerikaanse media. In het bericht laat een woordvoerder weten dat Microsoft en Apple aan een oplossing werken, zonder verder in details te treden.

Mac-gebruikers die problemen hebben met Office 2016, moeten de nieuwe updates in de gaten houden en liefst auto-update inschakelen.

Hoe lang ze dat moeten doen, is kennelijk ook Microsoft onduidelijk. In een bijdrage op de vrfaag- en antwoordsectie van de Microsoft-site liet senior support manager Faisal Jeelani weten dat Microsoft hard werkt aan een oplossing, maar dat er nog geen zicht is op een datum waarop die met de getroffenen gedeeld kan worden.

Het is nog steeds onduidelijk waardoor het probleem is ontstaan. Uit de discussies op de verschillende fora is wel duidelijk dat bètatesters van Office 2016 en El Capitan het probleem - of een soortgelijk probleem - al hadden opgemerkt.

Automatiseringgids

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips