DevTips.NET

BT breidt Cloud of Clouds-aanbod uit

maandag 5 oktober 2015

BT breidt Cloud of Clouds-aanbod uit

05-10-2015 10:12 | Door externe partij | Lees meer over het bedrijf: BT | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

BT kondigt aan zijn ‘Cloud of Clouds’-aanbod verder uit te breiden door gebruikers de mogelijkheid te geven om via Microsoft Azure Expressroute een directe verbinding te maken met de Microsoft Office 365 productiviteitssuite.

Het aanbod voorziet corporate gebruikers van een eigen, volledig beheerde verbinding waarmee zij Microsoft’s cloudgebaseerde Office 365 mogelijkheden kunnen gebruiken met de hoge, voorspelbare prestaties en betrouwbaarheid die bij een ‘dedicated’ verbinding horen.

BT zal Azure rvoor Office 365 aanbieden in Europa, de Verenigde Staten en Azië op locaties waar de service beschikbaar is. BT is één van de eerste wereldwijde netwerkaanbieders die deze dienst - vanuit Amsterdam en London - in Europa kan aanbieden. De nieuwe oplossing maakt gebruik van BT Cloud Connect, BT’s dienstverlening gericht op hoogwaardige cloud-connectiviteit.
BT was in 2014 reeds één van de eerste wereldwijde aanbieders die zijn klanten de mogelijkheid gaf om een directe verbinding met Azure te maken via een beveiligde, betrouwbare en veerkrachtige connectie. Hiermee werden BT’s enterprise-gebruikers in staat gesteld een naadloze, hybride it-omgeving te bouwen die hun gehele corporate netwerk, datacenters en Azure omvat. BT biedt hierbij ook een gecombineerde facturatiedienst voor BT Compute- en Azure-diensten. Gebruikmakend van BT’s netwerk en expertise op gebied van systeemintegratie kunnen klanten - binnen één enkele dienst van BT - hun eigen cloud combineren met die van Microsoft.

Azure Expressroute voor Office 365 vergroot het brede scala van zakelijke oplossingen die BT al aanbiedt met Microsoft en toont het commitment van beide bedrijven om cloud-interoperabiliteit voor hun gebruikers te bewerkstelligen.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips