DevTips.NET

Windows 10-upgrade breekt in tijdens weerbericht

donderdag 28 april 2016

Het ultieme voorbeeld van Microsofts ongewenste gepush? Of een handige advertentie! De meningen over een onderbreking van het weerbericht van KCCI 8 News lopen uiteen.

Feit is wel dat weervrouw Metinka Slater tijdens haar presentatie verrast werd met de bekende uitnodiging om te upgraden naar Windows 10.

Die bedekte het grootste deel van het scherm dat voor de kijkers de verspreiding van regenval over Iowa in kaart bracht. Slater liet zich overigens niet echt uit het veld slaan, en werd al snel gered doordat de regie overschakelde op een ander scherm.

Maar het incident was natuurlijk koren op de molen van allen die bewust gekozen hebben voor een oudere variant van Windows, en zich ergeren aan de regelmatige herinneringen van Microsoft dat er een upgrade mogelijk is. Hte weerspreekt in ieder geval Microsofts geruststellende woorden dat het gebruikers echt niet lastigvalt met zijn boodschap.

Aan de andere kant: in de regel moet je als bedrijf betalen als je een commerciƫle boodschap op tv wilt laten uitzenden. En normaal gesproken kom je er met je advertentie echt niet tussen, tijdens de presentatie van het weerbericht.

Automatiseringgids

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips