DevTips.NET

Systeembeheerder/DBA

woensdag 26 december 2018

Het team Automatisering is op zoek naar een flexibele teamspeler in de rol van:
Systeembeheerder/DBA
36 uur
 
Hoe ziet ons team eruit?
Het team Automatisering is verantwoordelijk voor het aanbieden, beheren en innoveren van de gemeentelijke ICT-infrastructuur in al zijn facetten.

Het team bestaat uit 11 vaste medewerkers en 2 flexibele krachten, werkzaam in functies van helpdeskmedewerker en technisch beheerder.

Onze medewerkers volgen ontwikkelingen in de markt met belangstelling. Waar nodig worden er verbetervoorstellen gedaan en uitgevoerd. Saai wordt het dus nooit!
 
Wie is onze ideale kandidaat en wat ga je doen?
Jouw hoofdtaak is het medebeheren van de technische infrastructuur en het vervullen van een ondersteunende taak met betrekking tot onze databases. Je weet flexibel te schakelen tussen deze werkzaamheden en hebt een ambitie mee te groeien in een werkveld waarin veranderingen zich snel opvolgen. Dat vraagt een wendbaarheid en lerend vermogen van ons team.

Vanaf 2019 worden veel vervangings- en verandertrajecten gestart, vooral op het gebied van de technische infrastructuur. Deze uitdaging ga jij met het team oppakken. Ook participeer je binnen projecten als adviseur en/of coördinator.
Binnen ons team is werksfeer en samenwerking erg belangrijk. Dat vind jij ook. In situaties waarin veel tegelijk op ons af komt weet jij rust te bewaren en deze rust ook over te dragen op het team.
Je vindt het een uitdaging de neuzen weer even dezelfde kant op te krijgen.
Afwijkende werktijden horen bij de functie en zijn voor jou geen probleem.
 
Welke competenties en vaardigheden bezit je?
Kennis van en ervaring met:

Het is een pre als onderstaande ervaring van toepassing is:

Competenties: flexibiliteit, mondelinge communicatie, samenwerken en schriftelijke communicatie.
 
Wat vragen we?

Wat bieden we?

Werken bij de gemeente Oss, een netwerkorganisatie
Samen werken wij aan een organisatie die klaar is voor de toekomst. Onze gemeente wordt steeds groter, we hebben bijna 100.000 inwoners. Dat vraagt voortdurend meer van ons. Meer vergunningen, bestemmingsplannen, woningbouw of paspoorten, maar ook grote maatschappelijke vraagstukken als: hoe gaan we om met de transformatie in de zorg, hoe worden we een duurzaam Oss, hoe geven we vorm aan de leefbaarheid op het platteland?
 
We willen, samen met nieuwe collega’s, groeien naar een gemeente waar de basis op orde is, we goede dienstverlening leveren en we werken aan vraagstukken van de toekomst.
 
In onze organisatie zijn we: keigoed in ons werk, is samenwerking vanzelfsprekend en staat de bedoeling voorop. Daarvoor ontwikkelen we ieders vakmanschap, werken we met en in sterke teams en doen we dat op basis van heldere opdrachten. En we willen zoveel mogelijk met één gezicht naar buiten treden. Het is mooi als een inwoner ons herkent aan dat we eigenaarschap tonen, ons inleven in de ander en voortdurend op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing.
 
Wil je meer informatie?
Voor eventuele vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Don Salimans, coördinator team Automatisering, telefoonnummer: 14 0412.

Ben je nieuwsgierig naar ons? Loop dan woensdag 9 januari 2019 tussen 16.30 - 19.00 uur even het gemeentehuis in. Onze medewerkers en managers leren je graag kennen en laten je met plezier hun werkplek zien.
 
Ligt hier voor jou een uitdaging?
Reageer dan uiterlijk 13 januari 2019 t.a.v. Renske van Dijk, medewerker P&O via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie over onze gemeente kan je kijken op www.werkenbijdegemeenteoss.nl.

Gesprekken worden gepland op donderdag 17 januari en/of vrijdag 18 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Automatiseringgids

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips