DevTips.NET

Meewerkend voorman ICT

vrijdag 17 mei 2019

Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen de dienst Informatisering & Automatisering zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman voor 0,8-1,0 fte binnen ons team Operations die zich thuis voelt in een complexe ICT-omgeving.

Functie-inhoud
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, stabiliteit en continuïteit van de ICT-infrastructuur bestaande uit o.a.

storageomgeving, Hyper-V virtualisatie laag, servers en webservers, applicaties, cloudoplossingen, onderwijs- en kantoorautomatisering.

Je stuurt project- en procesmatig het operationsteam (tien personen) en bent tevens verantwoordelijk voor de constante verbetering van processen, procedures en communicatie. Je werkt mee op de afdeling en participeert actief in projectgroepen. Bij grote wijzigingen of projecten zorg jij voor een goed geïnformeerde gebruikersorganisatie. Naast het beheer ben je met je team verantwoordelijk voor het initiëren en het uitvoeren van innovatieve projecten.

Je kunt goed met je technische collega’s overleggen en spreekt ook (in woord en geschrift) de taal van de business en het MT en bent in staat een architectuurontwerp en/of een change te vertalen naar mogelijke impact op de functionele werking voor de opdrachtgever.

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden ben je het operationele aanspreekpunt voor informatiemanagement en projectleiders. Je durft lastige problemen aan te pakken, weet collega’s te mobiliseren en wil ook buiten kantoortijden mee draaien in stand-by diensten.

Jouw profiel
Er wordt van je verwacht dat je over hbo-werk- en denkniveau beschikt. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als allround systeembeheerder en minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende of aansturende functie. Je bent zeer sociaal en communicatief vaardig, een absolute must in deze functie. Je bent van nature service- en klantgericht en bent resultaat- en oplossingsgericht in je aanpak. Kennis van processen in het mbo-veld is een pre. Verder is het van belang dat je ervaring hebt met projectmatig werken en sturen op resultaat. Je bent in je element als je meerdere projecten tegelijk onder handen hebt. Het is een pre als je beschikt over Prince 2 en ITIL-certificering.
Over bovenstaande werkzaamheden leg je verantwoording af aan de Manager Operations.

Beschik jij over:


En ben/heb jij:


Dan is deze baan iets voor jou!

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen voor onbepaalde tijd bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren.
De functie van meewerkend voorman is ingedeeld in salarisschaal 9. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 3.789,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 13 juni 2019 het online sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie(s) kun je contact opnemen met Robert Vos (manager I&A), telefoonnummer: 038-8503130.
Voor meer informatie over het werken bij Deltion College kan je kijken op www.deltion.nl/werken-bij/deltion-als-werkgever.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Automatiseringgids

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips