DevTips.NET

BT biedt veilige toegang tot Microsoft Azure

vrijdag 18 april 2014

BT biedt veilige toegang tot Microsoft Azure

18-04-2014 11:34 | Door externe partij | Lees meer over de bedrijven: Microsoft, BT | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink

BT en Microsoft gaan klanten voorzien van hoogwaardige en veiligere toegang tot Microsoft Azure, Microsoft's publieke cloudplatform, gebruikmakend van Microsoft Azure ExpressRoute.

Klanten profiteren hiermee van de flexibiliteit die de cloud biedt, in combinatie met een dedicated, veiligere verbinding tot hun data en applicaties.

Azure ExpressRoute stelt klanten in staat het publieke internet te omzeilen via een private verbinding naar Azure, gebaseerd op BT's IP Connect VPN-dienst. Zij beschikken hiermee over een naadloze, hybride it-omgeving die hun bedrijfsnetwerken, datacenters en het Azure cloudplatform omvat. De IP Connect VPN-dienst van BT is in 198 landen en gebieden beschikbaar en integreert de Azure-infrastructuur rechtstreeks met de wide area-netwerken van gebruikers. Zij kunnen prestaties hierdoor beter voorspellen en profiteren van een verbeterde beveiliging en minder vertragingen.

De dienst is naar verwachting beschikbaar vanaf aankomende zomer via directe verbindingen met de Microsoft Azure datacenters in Dublin en Amsterdam. Hierna wordt de connectiviteit uitgebreid naar Azië en vervolgens uitgerold naar additionele locaties wereldwijd.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips