DevTips.NET

Gratis Invantive Control voor Excel

vrijdag 18 april 2014

Gratis Invantive Control voor Excel

18-04-2014 14:25 | Door externe partij | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink

Invantive biedt van Invantive Control een software versie aan om eenvoudig een risicoanalyse te maken in Microsoft Excel.

Het levert realtime database en datawarehouse functies die de gebruiker in staat stelt financiƫle gegevens uit verschillende systemen te verzamelen en te analyseren.

Invantive biedt met Invantive Control risicoanalyse-software binnen Microsoft Excel, voor het uitvoeren van rekenmodellen van financiële risico’s. Daarnaast biedt Invantive Control ook de mogelijkheid om gedetailleerde risicomatrixen te berekenen, te beveiligen en de risicoplanning in Excel uit te voeren.

Door een vast sjabloon op te stellen is het eenvoudig financiële gegevens uit verschillende databases op te halen. Het stelt de gebruiker in staat om organisatiebreed financiële gegevens uit verschillende systemen te verzamelen, te analyseren en de toekomstige risico’s in heldere rapporten weer te geven zijn. Hiermee krijgt de gebruiker inzichten die belangrijk zijn om strategische plannen te ontwikkelen. Gegevens kunnen aangepast worden en uiteindelijk teruggeschreven worden in de database. Dit zorgt dat het voldoet aan wet- en regelgevingen.

Computable

Lees meer...

comments powered by Disqus

Overige NieuwsTips